Terug

Volg Shownieuws

Grap Samantha Steenwijk valt verkeerd: 'Niet gepast'

Grap Samantha Steenwijk valt verkeerd: 'Niet gepast'

Nieuws

4 mrt 2022, 17:24

Een grap van Samantha Steenwijk schiet bij veel volgers in het verkeerde keelgat. Nu in Oekraïne vele burgerdoden vallen door de inval van Rusland, vinden sommigen haar filmpje erg ongepast...

In een filmpje doet Samantha alsof er een alarm afgaat. "Alle gekheid op een stokje…. Laten we maar hopen dat het nooit zo ver gaat komen." Ze voegt er zelf de hashtag corona-alarm aan toe, maar de vergelijking met de luchtalarmen in Oekraïne is voor velen snel getrokken.

"Totaal niet grappig én niet gepast nu lijkt me…" is de reactie met de meeste likes. Een ander: "Zou deze even weghalen, even niet gepast nu." Een reactie zorgt voor een discussie: "Tja vind je grapjes altijd leuk, maar deze valt toch iets verkeerd. Gezien de oorlog in Oekraïne." Sommigen vinden de kritiek overdreven en dus valt er te lezen: "Hou toch op zeg! Daarom mag het niet meer om Corona gaan of mogen we niet meer grappig zijn? Nou succes met je leven."

Televisie

Op televisie worden maandag de krachten gebundeld om Oekraïne te steunen. De avond op televisie wordt gepresenteerd door Chantal Janzen en Rob Kemps. Jeroen Pauw en Eva Jinek ontvangen in de studio gasten aan tafel. Vanuit het landelijk actiecentrum van Giro555 in Beeld & Geluid doet Dionne Stax verslag, samen met Britt Dekker. Hila Noorzai volgt in het actiecentrum alle ontwikkelingen op social media.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.