Terug

Volg Shownieuws

Grappenmakers Yentl en de Boer tegelijkertijd zwanger

Grappenmakers Yentl en de Boer tegelijkertijd zwanger

Nieuws

19 juli 2019, 08:51

Cabaretiers Yentl Schieman en Christine de Boer zingen niet alleen samen, ze gaan straks ook samen met zwangerschapsverlof. De dames zijn namelijk beide in blijde verwachting en het toeval wil dat ze slechts een paar dagen na elkaar zijn uitgerekend.

"We zijn heel trots en blij dat we dit nieuws met jullie kunnen delen, maar het heeft natuurlijk wel consequenties voor onze plannen de komende tijd", schrijven de dames op Instagram. "Iedereen die al een kaartje heeft gekocht wordt deze zomer, of anders uiterlijk in september, benaderd door het theater met een nieuwe datum."

Het muzikaal-absurdistische cabaretduo kondigde eerder dit jaar hun nieuwe voorstelling Lacrimosa aan. Deze zal worden verplaatst naar het volgende theaterseizoen. De geplande tournee van de voorstelling Lacrimosa is door impresariaat Bos Theaterproducties in z’n geheel omgeboekt naar seizoen 2020-2021.

Het tweetal won een paar jaar geleden de Annie M.G. Schmidtprijs voor het lied Ik heb een man gekend. Sindsdien maakten Yentl Schieman en Christine de Boer twee albums, drie succesvolle theatertours én twee zomerconcertreeksen. Hun vorige programma oogstte heel veel lof.

https://www.instagram.com/p/B0F1zIeoJaH/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.