Terug

Volg Shownieuws

Gravin Eloise gaat offline

Gravin Eloise gaat offline

Nieuws

4 jan 2021, 19:17

Gravin Eloise van Oranje gaat binnenkort even offline. De bekende influencer doet namelijk mee aan de actie #IKGAOFFLINE, waarbij BN'ers een hele dag hun telefoon wegleggen.

De actie is in het leven geroepen door de nieuwe LINDA.meiden: "LINDA.meiden vindt het na dit jaar waarin onze schermtijd door het dak ging tijd voor één goed voornemen: die telefoon wat vaker wegleggen. Om ervoor te zorgen dat het niet alleen bij een goed voornemen blijft roept LINDA.meiden haar lezers – met het uitkomen van deze editie – op om als kick-start van dit goede voornemen 1 hele dag offline te gaan op zondag 10 januari #IKGAOFFLINE", aldus het blad.

Naast gravin Eloise doen onder andere ook Jaimie Vaes en Rianne Meijer mee.

Verbluft met kleding

De oudste dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien kwam vorige week nog in het nieuws doordat ze haar volgers verblufte met een kort jurkje. Eloise zelf was daarbij alle eventuele kritiek van fans voor. "Voor de mensen die vinden dat het jurkje te kort is: I dont care"- kan me niet schelen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.