Terug

Volg Shownieuws

Gravin Eloise in opspraak vanwege sigaret

Nieuws

26 aug 2020, 22:04

Gravin Eloise is in opspraak. De dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien prijkt rokend op de cover van Weekend.

Het weekblad spotte de oudste dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien in Amsterdam. Volgens Weekend werd ze gespot met drank, sigaretten en jongens. Eloise is nu 18 jaar en begint aan haar eerste jaar als student aan de Amsterdamse Hotelschool.

https://twitter.com/weekbladweekend/status/1298533481593675776

https://www.instagram.com/p/CEV3KdTDP3_/

Reactie prinses Laurentien en prins Constantijn

Prinses Laurentien en prins Constantijn hebben inmiddels op de foto's gereageerd. De royals zijn not amused. "Eloise is in eerste plaats een privépersoon met de daarbij behorende rechten op privacy. Wij verwachten dat deze gerespecteerd worden."

"De publicatie van deze foto’s doet daar afbreuk aan", vervolgen Laurentien en Constantijn. "Deze is overduidelijk genomen in de privésfeer, bevat ons inziens geen nieuwswaarde en draagt niet bij aan het publieke debat." Eloise maakt geen onderdeel uit van het Koninklijk Huis en daarom hoeft er ook geen rekening gehouden te worden met de Mediacode.

Hotelschool

Eloise behaalde in mei haar vwo-diploma aan het Maerlant Lyceum in Den Haag. Eerder deze zomer meldde ze al dat ze naar de hotelschool zou gaan maar niet voordat ze met haar ouders en broer en zus op vakantie was gegaan naar Sicilië.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.