Terug

Volg Shownieuws

Gravin Eloise verwijdert filmpje met dansende ouders

Gravin Eloise verwijdert filmpje met dansende ouders

Nieuws

14 nov 2020, 18:44

Altijd al Prins Constantijn en prinses Laurentien met hun dochter willen zien dansen? Hun dochter Eloise deelde een TikTok-filmpje met de hele wereld, waarop dit te zien was...

Op het fragment is te zien hoe Eloise danst met boven haar de tekst: 'Laat zien wat jou beroemd heeft gemaakt.' Vervolgens is te zien hoe haar ouders Laurentien (54) en Constantijn (51) een aantal dansmoves maken. Het filmpje werd echter alweer snel verwijderd, maar is op Twitter gelukkig nog te zien.

Op Twitter schrijven veel mensen het juist een superleuk filmpje te vinden en snappen niet dat ze het heeft verwijderd. "Gewoon een meid die onwijze lol heeft op TikTok en twee ouders die lekker awkward uit liefde voor hun dochter gezellig meedoen #lief", schrijft iemand. Een ander: "Ze heeft zulke leuke ouders!"

Gravin Eloise laat zichzelf vaak zien op social media. Zo deelt ze veel selfies, maar mogen haar volgers haar ook geregeld van alles vragen. Hieronder zie je zo'n vragenronde:

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.