Terug

Volg Shownieuws

Groot feest in huize Hazes: 'Ongelofelijk trots'

Nieuws

15 sep 2022, 11:41

Het is feest voor André Hazes! Rachel plaatst op Instagram een foto van een prachtige taart met een foto van haar zoon erop. De taart is voorzien met de tekst "One year"...

"Jeetje Dré, ik kan het niet vaak genoeg zeggen tegen je maar wat ben ik ongelofelijk trots op jou. Lief en leed gedeeld, samen veel gehuild, mooie maar zeker ook zware gesprekken gehad en bovenal tot tranen toe gelachen samen. Ik ben dankbaar met de mensen om ons heen die jou tegen alles proberen te beschermen. Weet dat wij er altijd voor jou zullen zijn", schrijft Rachel bij de haar bericht.

Dat Rachel trost is op haar zoon is duidelijk, maar waarom er One Year op de taart staat, laat ze niet weten in de tekst.

Een jaar geleden

Exact een jaar geleden verbleef André in Spanje, waar hij professionele hulp kreeg voor de druk die hij destijds ervaarde. Het leven van de zanger stond die tijd behoorlijk op zijn kop. Hij kampte onder meer met een burn-out en er was nogal wat ophef over zijn liefdesleven. Rachel liet zich destijds uit over de gezondheid van haar zoon. De beelden hiervan zijn te zien in de video bovenaan de pagina.

André Hazes terug in Nederland
1:58
André Hazes terug in Nederland

Inmiddels gaat het beter met de zanger. Onlangs kondigde hij zelfs een grote comeback aan. "Veel verslavingen heb ik inmiddels overwonnen, maar de verslaving om te mogen zingen voor mijn fans zal ik nooit kwijt raken. Ik heb jullie zo gemist en kan niet wachten om mijn comeback te maken. En waar anders zou dat kunnen dan bij Holland Zingt Hazes 2023" liet hij weten via Instagram.

André Hazes kondigt grote comeback aan
12:41
André Hazes kondigt grote comeback aan

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.