Terug

Volg Shownieuws

Groot feest voor Leco van Zadelhoff

Nieuws

15 mei 2022, 17:06

Een feestelijke dag zondag voor Leco van Zadelhoff. De visagist van de sterren laat op zijn sociale media weten jarig te zijn en 54 kaarsjes uit te blazen.

''En dan zomaar opeens mag ik 54 worden'', aldus Van Zadelhoff op zijn Instagram. ''I count my blessings, gezond ouder worden met een rugzak gevuld met ervaring en de liefde/liefdes/familie en vrienden om mij heen! Leven in deze soms rare vreemde wereld doet mij beseffen dat je moet genieten van het nu en uitkijken naar morgen!''

Leco bedankt tot slot iedereen: ''Dank jullie allemaal dat ik ben mogen worden wie ik ben! Heel veel liefs.'' Bekend Nederland feliciteert hem massaal onder het bericht. Zo schrijft Sylvie Meis: ''Happy Birthday handsome! Prachtig mens van binnen en van buiten!'' Bridget Maasland reageert met: ''Gefeliciteerd lieve Leco!''

Make Up Your Mind

Leco verraste tv-kijkend Nederland wanneer hij tot drag queen blijkt te zijn omgetoverd in het RTL 4-programma Make Up Your Mind. 'Een trip', zo noemt hij het zelf in een video op Instagram, die bovenaan deze pagina te zien is. "Iets wat ik nog niet eerder had gedaan."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.