Terug

Volg Shownieuws

Groot feest voor Lil' Kleine en Jaimie op verdrietige dag

Groot feest voor Lil' Kleine en Jaimie op verdrietige dag

Nieuws

30 dec 2020, 22:51

Op de dag dat hij het overlijden van zijn opa bekendmaakt, gaat Lil' Kleine helemaal los. Ook zijn verloofde Jaimie geniet van een feest met haar vriendin Estelle Cruijff.

Jorik, Jaimie en Estelle zingen, knuffelen en zoenen erop los, zo is te zien op de Instagrampagina's van de rapper en zijn verloofde. Hieronder zie je enkele foto's:

Opa overleden

De beelden verschijnen enkele uren na het bekendmaken van zijn opa's dood op Lil Kleine's Instagram. De rapper kreeg het vreselijke nieuws tijdens zijn vakantie te verwerken, zo liet hij weten in een emotioneel bericht op Instagram.

"Ik kan nog niet geloven dat u nu echt weg bent..." schrijft Jorik bij een foto met zijn overleden familielid. "M'n gevoel zegt dat ik vaker langs had moeten komen en meer tijd met u had moeten doorbrengen. Daar voel ik me schuldig over. Ik kan er geen sorry meer voor zeggen of verandering in brengen, want u bent niet meer onder ons..."

In een 'brief' wil de rapper laten weten hoeveel bewondering hij voor zijn opa had. "U was een hard persoon en rechtdoorzee. Altijd als ik tegen u zei dat ik van u hield, zei u terug: 'Goed zo, jongen.' Ik kijk daarop terug met een grote lach en kan dat waarderen. Een knuffelaar was u niet, maar de laatste paar jaren vertelde mijn vader dat u toch steeds zachter en liefdevoller werd."

Zijn opa was gek op Lil Kleine's verloofde Jaimie. "U maakte grapjes over hoe knap u mijn verloofde vond en dat ik maar in mijn handjes moest knijpen met zo'n vrouw, maar vertelde ook hoe verliefd u nog steeds op oma was en zij op u." De hele brief is hier te lezen.

Lil' Kleine is op dit moment op vakantie met zijn verloofde Jaimie en hun zoontje Lío. Vlak voor de lockdown vertrokken ze naar Dubai, toen nog tot grote hilariteit van de rapper.

Lil Kleine lacht vanuit Dubai
0:11
Lil Kleine lacht vanuit Dubai

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.