Terug

Volg Shownieuws

Groot nieuws voor Holland Zingt Hazes-fans

Nieuws

7 mrt 2023, 16:51

Concertreeks Holland Zingt Hazes keert in 2024 terug naar de Ziggo Dome. Producent MediaLane meldt dinsdag dat het meezingfestijn volgend jaar op vrijdag 8 en zaterdag 9 maart plaatsvindt. Het is de twaalfde editie van het muziekevenement.

De kaartverkoop voor de editie van 2024 start aanstaande vrijdag om 09.00 uur. Op diezelfde dag gaat in de avond in de Ziggo Dome de elfde editie van het evenement van start. Vier avonden lang brengen bekende Nederlandse artiesten als Jeroen van der Boom, Gerard Joling, Waylon, Karsu en Samantha Steenwijk de grootste hits van de overleden volkszanger André Hazes ten gehore.

De aankomende concertreeks betekent ook de terugkeer van André Hazes jr. op het podium. Hij liet de afgelopen twee jaar verstek gaan omdat hij kampte met zowel een burn-out als een alcohol- en drugsverslaving. Hazes-telg Roxeanne is er deze editie voor het eerst sinds de start van de reeks in 2013 niet bij, onder andere door de rechtszaak tegen haar moeder Rachel. Je ziet hier meer over in de video's hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.