Terug

Volg Shownieuws

Groot verdriet voor Eric Corton

Groot verdriet voor Eric Corton

Nieuws

3 apr 2022, 12:04

Intens verdriet voor Eric Corton. De vader van de acteur is overleden. Op social media staat Eric hierbij stil.

Zo deelt hij onderstaande foto van zijn vader, hij schrijft daarbij: "Het is na alle strijd eindelijk gedaan… Dag lieve papa. 1942 - 2022

Ook deelt hij een tekst bij de foto's: "Mijn vader sterft; als ik zijn hand vasthoud, voel ik de botten door zijn huid steken. Ik zoek naar woorden maar hij kan niet spreken en is bij elke ademtocht benauwd. Dus schud ik kussens en verschik de deken, waar hij met krachteloze hand in klauwt; ik blijf zijn kind, al word ik eeuwen oud, en blijf als kind voor eeuwig in gebreke. Wij volgen éen voor éen hetzelfde pad, en worden met dezelfde maat gemeten; ik zie mijzelf nu bij zijn bed gezeten zoals hij bij zijn eigen vader zat: straks is hij weg, en heeft hij nooit geweten hoe machteloos ik hem heb liefgehad."

Eric kan rekenen op veel berichten. Zo schrijft Bridget Maasland: "Sterkte lieve Eric. Prachtige tekst." René van Kooten schrijft: "Kracht sterkte liefde en wijsheid voor jou en de jouwen…" Nielson schrijft: "Veel sterkte lieve Eric."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.