Terug

Volg Shownieuws

Groot verdriet voor Maureen du Toit

Nieuws

30 jan 2024, 17:05

Het is dinsdag een verdrietige dag voor Maureen du Toit. Ze deelt triest nieuws over haar kat. Afgelopen jaar overleed haar kat Nala na een aanrijding (zie video)...

Dinsdag deelt ze mee dat haar andere Kat Balou ook is overleden. Bij foto's van het beestje plaatst ze: "Lieve Balou, wat gaan we je missen💔Grote, zachtaardige lieverd was je. Mijn vaste maatje aan het voeteneinde op bed… #rip" Maureen is dankbaar voor alle zorg voor de kat: "Met dank aan faculteit diergeneeskunde voor al hun inspanningen om Balou te redden."

Tekst gaat verder onder Instagram-post...

Afgelopen jaar verloor Maureen haar andere kat door een heftig ongeluk. Maureen post op Instagram bij een foto van Nala: "Wat een verdriet. Wat helaas ook hoort bij het hebben van huisdieren is dat ze dood gaan. Soms veel te vroeg. Nala was pas 2 jaar en werd overreden. Dankbaarheid en respect voor de mensen van de dierenambulance en Amivedi anders hadden we haar niet zo snel gevonden. Ook het belang van het chippen van je hond of kat heb ik nu aan den lijve ondervonden!"

Tekst gaat verder onder de Instagram-post.

Maureen was vorig jaar nog te zien in de De Alleskunner VIPS met onder meer Ferry Doedens, Glenn Helder en Hannelore Zwitserlood. Maureen zat bij de laatste vijftien, maar viel toen af. Dat seizoen won Jessica Mendels.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.