Terug

Volg Shownieuws

Groot verlies voor Bibi Breijman

Groot verlies voor Bibi Breijman

Nieuws

22 dec 2020, 17:33

Bibi Breijman deelt verdrietig nieuws. Rhody, de partner van haar oma, is overleden. Dit maakt ze in een uitgebreide post bekend op Instagram.

De vlogger die dinsdagavond in de finale staat van Het Perfecte Plaatje schrijft onder een foto: "Vandaag is een droevige dag... zo stond mijn oma een aantal weken geleden nog in haar kracht voor de camera in het perfecte plaatje. Omdat deze dag vrij ingrijpend was werd zij bijgestaan door haar partner."

Nog geen week na de opnames bleek dat Rhody negen tumoren in zijn hoofd had zitten. Bibi vervolgt: "Lieve Rhody, wat hebben jij en mijn oma een bijzonder mooi verhaal.. ik hoop het ooit op te mogen schrijven. Maar ik hoop vooral dat je een goede muziek installatie hebt daar boven."

Verdriet

December is vol met verdriet voor Bibi. Begin deze maand lag ze namelijk even in het ziekenhuis, nadat ze lelijk ten val was gekomen. Dat vertelde ze in haar vlog. Gelukkig liep dat ongeluk met een sisser af. Zo laat ze weten: "Alles is goed afgelopen, ik moet alleen even rustig chillen, relaxen, ontspannen en slapen." Het fragment uit de vlog is in de video bovenaan dit artikel te zien. Bron video: YouTube / Bibi Breijman

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.