Terug

Volg Shownieuws

Groot verlies voor Tooske Ragas

Groot verlies voor Tooske Ragas

Nieuws

25 nov 2020, 19:21

Een groot verlies voor Tooske Ragas en haar familie. De presentatrice deelt op social media mede dat haar broer Jan-Pieter is overleden.

Jan-Pieter was de oudste broer van Tooske, hij had het syndroom van Down en leed ook aan de ziekte van Alzheimer. De presentatrice deelt een hartverwarmende foto met haar broer, ze schrijft daarbij: "Op deze stralende woensdag hebben we mijn lieve, unieke, sterke broer begraven. Mijn hart zal nooit meer hetzelfde zijn, maar ik vertrouw erop dat liefde sterker is dan dood. Ook morgen komt de zon weer op."

Het bericht komt hard binnen bij haar volgers. Tooske kan rekenen op veel steun. Zo schrijft Chantal Janzen: "Ach lieve Tooske en familie, alle kracht gewenst, ik denk aan jullie." Shelly Sterk schrijft: "Veel sterkte gewenst!" Ook Maik de Boer is geraakt, hij schrijft: "Nou dit snijd dwars door m’n hart! Ik wens jou en zij die hij achterlaat kracht en liefde dit verlies te dragen."

Ook Bastiaan staat stil bij het overlijden. "Ik ging dan heel stoer kijken en jij vond dat dan grappig, want we keken dwars door elkaar heen. Nog nooit iemand zo sterk, stoer en onafhankelijk ontmoet en toch zo kwetsbaar, teer en afhankelijk. Hij heeft mijn hart veranderd. Lieve Jip, wat gaan we je ontzettend missen", schrijft hij bij onderstaande foto.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.