Terug

Volg Shownieuws

Groot verlies voor Wietze de Jager

Nieuws

8 mei 2024, 19:43

Wietze de Jager en zijn vrouw Lieke hebben via een rechtszaak een enorm geldbedrag verloren. De radio-dj en Lieke eisten ruim 120.000 euro omdat een echtpaar dat hun woning wilde kopen de financiering niet rond kreeg (zie video).

Wietze en Lieke hebben volgens de rechtbank geen gelijk krijgen en hebben nu zelf een dikke rekening op de deurmat gerkegen. "Uit de documenten kan voldoende worden afgeleid dat de kopers een hypotheekaanvraag hebben ingediend bij een erkende bank", zo liet de rechtbank weten.

Door deze uitslag moeten Wietze en Lieke opdraaien voor de proceskosten. Dat zijn alle kosten die de tegenpartij heeft moeten maken voor het inhuren van een advocaat en het betalen van griffierecht. Onderaan de streep komt dit neer op ruim zesduizend euro.

Bonaire

Wietze en zijn gezin zijn inmiddels naar Bonaire geëmigreerd. Hij voelt zich "enorm bevoorrecht" en raadde zijn volgers aan om hetzelfde te doen. "Mocht je de kans krijgen: doen!" schreef de voormalig radio-dj onlangs op Instagram.

Wietze gaat emigeren
0:56
Wietze gaat emigeren

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.