Terug

Volg Shownieuws

Grootse bekendmaking over Ellen ten Damme

Nieuws

15 juni 2024, 21:32

Zangeres Ellen ten Damme heeft afgelopen week in de zedenzaak tegen Ali B een slachtofferverklaring laten voordragen waarin ze stelt te zijn verkracht door de rapper (zie video). Dit weekend is er gelukkig ook leuk nieuws over haar bekendgemaakt: ze heeft een filmklus te pakken...

Ellen is te horen in de nieuwe Pixar-film Inside Out 2. Ze verzorgt een van de Nederlandse stemmen van nieuwe emoties die een hoofdrol spelen in Inside Out 2. Dat heeft distributeur Disney bekendgemaakt. De Nederlandse versie van de film heet Binnenstebuiten 2. Ellen heeft Ennui ingesproken.

Inside Out 2 speelt zich af in het brein van het meisje Riley, waar de verschillende emoties proberen haar dagelijkse leven in goede banen te leiden. Maar wanneer Riley, inmiddels tiener, op ijshockeykamp gaat, dienen zich veel nieuwe emoties aan die voor veel complicaties zorgen. De nieuwe film is vanaf 17 juli te zien in de bioscopen.

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.