Terug

Volg Shownieuws

Grootse onderscheiding voor Guus Meeuwis

Nieuws

25 juni 2024, 14:48

Guus Meeuwis is bezig met zijn laatste concertreeks van Groots met een zachte G (zie video) en ondertussen sleept de zanger prijs naar prijs binnen. Zo is hij dinsdag benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau. De Tilburgse burgemeester Theo Weterings verraste Guus met de koninklijke onderscheiding...

"Tijdens de crewlunch op het veld voor het Groots met een Zachte G-podium, waar ik alle Groots-medewerkers eremetaal op wilde spelden als dank voor hun enthousiaste, toegewijde en nimmer aflatende inzet al die fantastische jaren, mocht ik uit handen van de burgemeester een Koninklijke onderscheiding ontvangen", deelt Guus op Instagram. "Een bevordering tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau. Een ongelooflijke eer!"

De tekst gaat verder onder de Instagram-post.

De onderscheiding van Officier in de Orde van Oranje-Nassau wordt uitgereikt aan mensen die een bijzondere bijdrage aan de samenleving hebben geleverd. De zanger is momenteel bezig met zijn laatste Groots met een zachte G-concertreeks. De reeks van acht concerten duurt tot en met 26 juni.

Onderscheiding

Het is niet de eerste onderscheiding die Guus heeft gekregen tijdens zijn laatste concertreeks. Eerder kreeg hij al een notering in het Guinness Book of Records, omdat hij met 63 concerten wereldrecordhouder is van 'de meeste massaal bezochte concerten, door een artiest in één stadion'. Zie meer over deze onderscheiding in de video hieronder.

Guus Meeuwis met Groots-shows in Guinness Book of Records
0:57
Guus Meeuwis met Groots-shows in Guinness Book of Records

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.