Terug

Volg Shownieuws

'Grootste concert ooit' van Boef blijkt in AFAS Live

Nieuws

6 mrt 2023, 17:19

Boef treedt op 27 mei op in de AFAS Live in Amsterdam. Eerder kondigde de rapper al aan dat zijn "grootste concert ooit" eraan zat te komen. Maandag werd de locatie bekendgemaakt.

De kaartverkoop begint op vrijdag 10 maart om 10.00 uur. Een kaartje kost ruim 40 euro. De capaciteit van de AFAS Live is ongeveer 6000 man.

"Ik heb niet op veel festivals gespeeld. Daardoor heb ik eigenlijk vrijwel nooit echt kunnen uitpakken met mijn live show", zegt Sofiane Boussaadia, zoals de 29-jarige artiest heet, over het concert. "Ik verheug me daarom des te meer dat ik nu zelf op eigen kracht een grote show kan neerzetten voor mijn fans. Het gaat legendarisch worden, let maar op!"

Eerder liet Boef al weten dat er naast grote hits ook oude nummers voorbijkomen tijdens de show. "We gaan van 2015 tot nu. Shit wordt legendarisch", schreef hij op Instagram. Boef scoorde de afgelopen jaren grote hits met nummers als Habiba, Miljonair, Tout est bon en Treinstation.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.