Terug

Volg Shownieuws

'Grootste droom René Le Blanc komt uit'

Nieuws

31 mrt 2022, 18:00

Het lijkt erop dat de allergrootste wens van René Le Blanc binnenkort uit gaat komen. Mogelijk gaat hij in april in duet met Engelbert Humperdinck...

"We sturen elkaar wekelijks berichten. Hij is enorm geïnteresseerd in mijn carrière. Hij heeft mijn vriendin Jolanda en mij uitgenodigd om op 18 april in Oostende en op 19 april in Eindhoven aanwezig te zijn bij zijn concerten. Hij heeft backstagepassen geregeld, zodat we overal bij mogen. Daar zullen we hem ook ontmoeten."

Hij hoopt op een duet. "Daar zijn we over aan het praten en dat zou dan in Eindhoven moeten gebeuren. Als dat lukt, komt mijn grootste droom ever uit. Maar ik ben al dolblij dat ik hem twee keer mag ontmoeten. Als er meer uit voort komt, dan zou dat geweldig zijn. Het scheelt dat ik hem eerst in Oostende zie, dan kan ik het nogmaals voorleggen."

Loftrompet

Louisa Jansen stak vorige maand nog de loftrompet over René Le Blanc. Hij was de enige BN'er die haar via een videoboodschap feliciteert en dat raakte haar...

De jarige Louisa nam het op voor René en zei eerder nog anders over hem te hebben gedacht. "Je mag zeggen wat je wil! Ook ik had mijn mening!"

Haar mening is echter volledig bijgesteld. "Maar heb deze man leren kennen! En wat is het een heerlijke lieve eerlijke man."

Speciaal

"En dat hij dan als eerste en enige nu als bekende Nederlander een video boodschap voor me maakt vind ik toch weer heel speciaal", vervolgde Louisa. "Wat lief dit, dankjewel." De boodschap is te zien in de video bovenaan de pagina.

In de reacties is te zien dat anderen ook René-fan zijn. "Heb je goed, Louisa! Ze zijn gewoon jaloers op hem en vooral die kleine zangertjes, whaaaa. En jij bent een topper, Louisa."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.