Terug

Volg Shownieuws

Grote droom van Louisa komt uit!

Nieuws

26 juli 2019, 22:57

Een wekelijkse realityserie op tv is voor Louisa Janssen niet genoeg. Ze droomt van een nog veel groter podium, namelijk die van het Songfestival! De bekende transgender komt dan nu ook met een eigen nummer.

Louisa wil de hele wereld inspireren met haar lied Born To Be Me, waarin haar aangrijpende levensverhaal aanbod komt. "Ik vind het echt prachtig dat ik dit mag doen", vertelt ze. "Ik ben er echt onwijs trots op. Ik zing eigenlijk over mijn leven. Ik heb het moeilijk gehad. Ik ben vaak gepest. Ik ben vaak in elkaar geslagen. Bij mij thuis ging het niet goed, dat ik op straat moest zwerven. Dat is allemaal in dit nummer gepropt."

Tijdens de opnames van de videoclip komen verschillende emotionele herinneringen weer boven bij Louisa. "Ik heb net toevallig moeten huilen. Want er is een jongen die mij speelt als ik over straat slenter. Ja ik moest wel even een traantje laten, want als ik er dan aan denk dan wordt het wel weer moeilijk ja."

Omdat het haar doel is om mensen met een moeilijk leven een hart onder de riem te steken, spelen die mensen ook belangrijke rol in de videoclip. "Ik heb verschillende figuranten: van zigeuner mensen tot mensen in een rolstoel. Ik blijf vechten voor ons, we zijn allemaal een grote familie."

Haar man Rowan onderging laatst nog een heftige ingreep. Eerder deze maand liet hij zijn borsten verwijderen. Twee jaar geleden mocht het transgenderkoppel hun zoontje Mikai verwelkomen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.