Terug

Volg Shownieuws

Grote eer voor Guus Meeuwis

Nieuws

27 okt 2023, 17:46

Guus Meeuwis, die onlangs is getrouwd met Manon (zie video), heeft genoten van zijn optreden tijdens het eerste reünieconcert van Acda en de Munnik donderdagavond. De zanger noemt het in een bericht op Instagram "een eer, een cadeau en vooral één groot feest" om met Thomas Acda en Paul de Munnik op het podium te staan.

Tijdens de eerste van zes reünieconcerten kwam Guus het podium op om een aantal liedjes met Acda en de Munnik mee te spelen. De Brabander had naar eigen zeggen "een zinderend Ziggo Dome" voor zich, door de show van "deze twee giganten".

Guus verwelkomt de twee mannen terug als muzikaal duo. "En blijf vooral nog lang, Acda en de Munnik", besluit de artiest.

'Fijn om terug te zijn'

Acda en de Munnik lieten vrijdag zelf al weten te hebben genoten van het eerste optreden na acht jaar. "Het is fijn om weer terug te zijn", schreef Thomas na afloop van het eerste reünieconcert op Instagram. De artiesten geven vrijdag en zaterdag ook nog shows in de Amsterdamse concerthal. Van 14 tot en met 16 december staan zij ook nog op het podium.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.