Terug

Volg Shownieuws

Grote hilariteit om René Le Blanc in Op1

Nieuws

3 feb 2023, 12:04

René Le Blanc is het mikpunt van spot na zijn optreden in Op1 donderdagavond. De zanger was uitgenodigd om mee te praten over het einde van de ‘Queen of the Skies’...

Vliegtuigfabrikant Boeing leverde deze week de allerlaatste 747 af en dus kwamen voormalig piloten Benno Baksteen en Paul van de Ven langs om het te bespreken. Ook René Le Blanc zat aan tafel, omdat hij na ieder optreden afkoelt in zijn Boeing 747 simulator.

De If I Tell You-zanger lijkt echter voor niets naar de studio te zijn gereden. Er wordt nauwelijks iets aan René gevraagd. Het zorgt voor verbazing en hilariteit, zo leert een blik op Twitter.

"Ik vind het sneu voor René Le Blanc", schrijft Luuk Ikink bijvoorbeeld. "Die twee (oud-) piloten hadden natuurlijk een prachtig verhaal over de 747, maar als je niet van plan bent om René vragen te stellen, waarom nodig je hem dan uit?"

Hieronder nog een aantal tweets:

De opvolger van Hazes

Het voormalige vaste schrijversteam van André Hazes werkt nu samen met René Le Blanc! Voor 7 jaar lang bestond zijn succes-Hazes-team uit bandleider Marcel Fisser, songwriter Bram Koning en producer Edwin van Hoevelaak. Na zijn documentaire liet André echter niets meer van zich horen. Via zijn manager kregen zij te horen dat André de samenwerking stop zou zetten en dat hij dat zelf nog even bij ze zou uitleggen.

Dat belletje blijkt er nooit te zijn gekomen. "We hebben André daar niet over gesproken, nee", zeggen ze tegen Shownieuws. "Het is gewoon een teleurstelling. Uiteindelijk zijn we ook vrienden van elkaar en vrienden gaan zo niet met elkaar om. Ik vind het jammer dat zo gelopen is."

Shownieuws-tafel over 'Hazes-opvolger' Rene Le Blanc
4:02
Shownieuws-tafel over 'Hazes-opvolger' Rene Le Blanc

Lachende derde

René Le Blanc is echter de lachende derde. De succesvolle mannen werken met René aan een hopelijk minstens zo succesvolle opvolger van zijn hit If I Tell You.

René Le Blanc wil Duitsland veroveren
0:56
René Le Blanc wil Duitsland veroveren

De Ik Geloof In Mij-ster laat zich ook uit over de situatie met André. "Gooi geen oude schoenen weg voordat je nieuwe hebt. Dus ja, de keuze die André gemaakt heeft is zijn keuze geweest. En misschien heeft hij wel een hele goede keuze gemaakt. En ik gun hem ook het succes, maar ik ben wel heel blij dat die jongens nu vrij zijn voor mij."

Je ziet alle uitspraken in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.