Terug

Volg Shownieuws

Grote irritatie bij De Slimste Mens-kijkers na bizarre blunder

Nieuws

2 jan 2024, 22:16

Over het nieuwe seizoen van De Slimste Mens (zie video) zijn de meningen enorm verdeeld. De kijkers van het programma hebben zich flink uitgelaten over hun irritaties tijdens de finaleronde.

In de aflevering van maandagavond nemen Gavin Reijnders, Chantal Quak en Sheila Sitalsing het tegen elkaar op. Sheila weet weer de meeste punten te krijgen en daarom moeten Gavin en Chantal het tegen elkaar opnemen in de finaleronde. Gavin heeft 114 seconden en Chantal heeft er 222. Chantal maakt een grote tactische fout en weet daardoor haar voorsprong te verliezen. Gavin haalt haar in en daardoor hebben ze beide nog 20 seconden. Doordat Gavin een antwoord over Wie van de Drie? weet te raden en daarna past, heeft Chantal nog maar enkele seconden. Dat lukt haar niet waardoor ze het programma moet verlaten.

Kijkers op X gaan los over deze blunder, zo schrijft iemand: "Is er eens een kandidaat die wat weet en dan is diegene weer een tactisch onbenul in het finalespel. Jammer."

Stoppen

Eerder dit jaar werd bekend dat Maarten en presentator Philip Freriks na het winterseizoen van 2024-2025 stoppen met de populaire quiz. Bekijk onderstaande video voor meer hierover.

Shownieuws-tafel over vertrek Philip Freriks bij  De slimste mens
4:05
Shownieuws-tafel over vertrek Philip Freriks bij De slimste mens

Bron foto header : KRO-NCRV

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.