Terug

Volg Shownieuws

Grote irritatie over 'Engels gesprek' in De Bondgenoten

Nieuws

24 okt 2023, 20:45

Regna en Jennemie uit De Bondgenoten hebben de woede van een aantal kijkers op de hals gehaald. Ze gebruiken veel Engelse woorden in hun gesprek, tot irritatie van velen...

In het nieuwe SBS-programma bespreken Regna en Jennemie hun strategie. Gelukkig voor sommigen wordt het ondertiteld, want de dames spreken niet alleen Nederlands. "I’m like noooo… het is toch een game", zegt Regna bijvoorbeeld.

“Ze hebben niet die fanatisme in zich die ik heb. Snap je? En I fucked it up too hoor in die opdrachten", vervolgt ze.

"Girl, you can not go home", zegt Jennemie even later. "Girl, I’m not gonna go home as first. I gotta keep my head in the game", verzekert Regna haar.

Kijkers laten op social media van zich horen. "Zo irritant die Engelse woorden tijdens de gesprekken …. en dat giechelen", schrijft iemand bijvoorbeeld op X. Een ander: "Ik vind dat ook heel irritant en aanstellerig!"

Je ziet het bewuste fragment in de video bovenaan de pagina.

De Bondgenoten zie je elke werkdag om 19.45 uur op SBS6. Om de vertrekkende deelnemers te kunnen vervangen, blijft Talpa op zoek naar mensen die de strijd om die grote geldprijs durven aan te gaan. Opgeven kan via www.sbs6.nl/debondgenoten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.