Terug

Volg Shownieuws

Grote kritiek op De Verraders: 'Slechtste ooit'

Nieuws

22 okt 2023, 13:23

Kijkers van de Verraders weten de afgelopen weken niet wat ze zien. De ene na de andere Verrader wordt uit het programma gesodemieterd. Op social media wordt dan ook grote kritiek geuit op het hele seizoen...

Deze week werd voor de vierde keer op rij een Verrader uit het programma gestemd. Na Guido Weijers, Eva Koreman en André Dongelmans werd ook JayJay Boske het programma uitgekegeld. Hierdoor is Bente Fokkens nog de enige overgebleven Verrader.

Veel kijkers vinden het een bizarre gewaarwording. "Deze editie van De Verraders is wel echt de minste. De Verraders zijn niet goed gekozen", vindt iemand bijvoorbeeld. "Misschien als er vanaf het begin meer kandidaten waren, zoals de normale edities, dat het dan anders was."

Een ander schrijft: "Slechte samenwerking, geen voorbedachte plannen gemaakt, weinig communicatie, elkaar niet uit de brand helpen, in paniek raken bij het horen van 'jij bent de verrader' maakt dit de slechtste Verraders en het slechtste seizoen van het universum. Wat suf dit."

Hieronder nog een aantal reacties:

In het programma moeten de kandidaten samen missies doen om zilverstaven te verdienen. In de groep zitten meerdere 'Verraders', die de boel proberen te saboteren. De andere kandidaten, de 'Getrouwen', moeten hen ontmaskeren.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.