Terug

Volg Shownieuws

Grote kritiek op Jeroen van Inkel na imitatie zieke Justin Bieber

Nieuws

11 juni 2022, 18:00

Jeroen van Inkel ligt zaterdag flink onder vuur na een bericht op Instagram. Hij imiteerde Justin Bieber, die momenteel door een deels verlamd gezicht optredens heeft moeten afzeggen. Veel volgers van Jeroen vinden het bericht niet grappig, Van Inkel heeft het bericht inmiddels alweer verwijderd van het platform.

''OMG! Ik heb ook dat wat Justin Bieber heeft; aanval van Ramsay Hunt'', aldus Jeroen bij het veelbesproken bericht. De dochter van de dj is ook niet gediend van dit bericht. Zo reageert met: ''Nou pap! Is zielig, niet mee spotten.'' Iemand anders reageert met: ''Wat is hier grappig aan?''

Bieber legt in de video boven dit artikel uit dat hij een virus heeft dat de zenuw in zijn oor en gezicht aanvalt. Ook laat hij zien dat hij met een van zijn ogen niet kan knipperen.  De hele uitleg van Justin zie je in de video boven dit artikel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.