Terug

Volg Shownieuws

Grote kritiek op John Williams

Nieuws

3 apr 2023, 20:38

John Williams krijgt een flinke sneer te verwerken. Aaf Brandt Corstius vindt zijn kledingstijl niet passen bij een man van zijn leeftijd...

Dit zegt ze in haar podcast Marc-Marie en Aaf vinden iets. "Wat ik grappig vind is dat John Williams nog steeds een mannendecolleté draagt", zegt Aaf over de 53-jarige presentator. "Dat was een tijdje best wel in de mode onder BN’ers. Nou, mannen-BN’ers dan, Chris Zegers had dat ook heel vaak."

Marc-Marie Huijbregts vult haar aan: "Maar als je in de zestig bent…" Vervolgens hebben Aaf en Marc-Marie een discussie over de leeftijd van John, tot ze erachter komen dat hij 53 is. "O, hij is vijf jaar ouder dan ik. Nou, complimentje aan John", aldus Aaf.

"Maar goed, hij heeft nog steeds een mannendecolleté. Ook als het koud buiten is heeft hij een mannendecolleté en dan heeft hij daaroverheen een winterjas, maar die laat hij openhangen zodat je dat mannendecolleté kunt zien", vervolgt ze.

Marc-Marie vindt het ook maar vreemd: "Dat doen die mensen met van die naveltruitjes ook altijd. Midden in de winter en dan helemaal een naveltrui. Dan wel een jas eroverheen, maar die hangen ze dan helemaal open." Aaf: "Ja, want dan zie je die navel. En bij hem zie je dus die hele borstkas en ik vind dat heel moeilijk."

Miljoen kijkers

John is maandagavond weer te zien in Help, Mijn Man Is Klusser. Dat het programma veel kijkers trekt is duidelijk. Maar op het moment dat John Williams zag dat er maar liefst een miljoen mensen naar het tv-programma gekeken hadden, wist de presentator niet wat hij zag. Zo sprong hij een gat in de lucht en deed hij een dansje van geluk. Bekijk de video bovenaan de pagina voor de té grappige beelden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.