Terug

Volg Shownieuws

Grote kritiek op Louisa Janssen na Echte Meisjes-rel

Nieuws

10 jan 2023, 21:25

Louisa Janssen lijkt zich niet erg populair te hebben gemaakt met haar deelname aan Echte Meisjes In De Jungle. Ze is na een ruzie zelfs al naar huis gestuurd. Op social media is te lezen dat dit haar niet in dank wordt afgenomen...

Louisa Janssen en 'Terror Twin' Esmee Ipema raken in de tweede aflevering met elkaar in conflict. Louisa duwt Esmee, die blijkbaar gewond raakt en haar avontuur niet kan vervolgen. Door het voorval moet ook Louisa het spel noodgedwongen verlaten als straf. In de preview van de volgende aflevering is te zien dat er nog maar 10 deelnemers van de 12 over zijn...

Spijt

De 'duwer' laat op Instagram weten dat zij spijt heeft. "Tja… mensen wat een avontuur echte meisjes in de jungle", zegt Louisa terugkijkend. "Ik vond het wel zwaar hoor, maar zou het zo weer doen."

"Opeens werd het mij teveel en stond ik op", zegt ze over het voorval. "Om effe dat mokkel op d'r plekje te zetten, maar toen werd het 2 tegen 1 en toen kwamen er handen in mijn gezicht. Ja en dan krijg ik een black-out..."

Niet goed te praten

"Ik kan zeker tegen mijn verlies", stelt Louisa. "Dat is totaal niet de reden dat ik boos werd, maar steeds die steekjes en yells en dingen die geroepen werden. Ja, ik trok het gewoon effe niet en werd boos."

Klaarblijkelijk vol spijt zegt ze: "Is niet goed te praten, maar het is gebeurd. Hoop ondanks alles dat iedereen genoten heeft van mij en van de rest en dat jullie natuurlijk blijven kijken naar m'n lieverd Michella Kox. Oh, want als iemand eerlijk en rechtuit is, is zij het wel. Mensen geniet van het programma en wie weet zien we ons nog ooit terug."

Reacties

De reacties op de eigen Instagram-pagina van Louisa zijn niet mals. "Jij, Michella en Channah verpesten het hele programma. Vreselijk wat een attitude en negativiteit. En als jij en Michella denken dat jullie grappig zijn, bij deze; dat zijn jullie niet! Jullie zijn respectloos en asociaal", is bijvoorbeeld een van de meest gelikete reacties.

Een andere veel gelikete reactie: "Ik had eigenlijk altijd een heel fijn, positief beeld van jou; vanuit eerdere progamma's maar ook vanuit jouw social media. Maar in dit programma heb ik echt een andere kant van je gezien. Een kant waar ik eerlijk gezegd van schrok. Jammer!" Ook: "Sorry maar wat zit je nou zielig te doen. Je hebt zelf een vreselijk karakter! Kijk hoe je je zelf gedragen hebt!"

Ver onder de meest populaire - negatieve - reacties zijn ook enkelen te vinden die het opnemen voor Louisa. Iemand schrijft bijvoorbeeld: "Jij maakte het programma juist leuk! Je was juist positief en maakte mensen aan het lachen. Veel meiden hebben totaal geen eigen persoonlijkheid en staan er maar een beetje bij! Super jammer dat je eruit gaat."

In gesprek met Lieuwkje

Shownieuws sprak onlangs nog alle deelnemers aan het nu al spraakmakende seizoen. Aan Lieuwkje Dijkstra vertelden de sterren hoe zij het hebben ervaren (spoiler: vreselijk). Je ziet het in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.