Terug

Volg Shownieuws

Grote kritiek op Qmusic na raden 'Het Geluid'

Grote kritiek op Qmusic na raden 'Het Geluid'

Nieuws

13 okt 2022, 11:14

Het Geluid van Qmusic is weer geraden. Veel luisteraars vinden echter dat de hints dit keer helemaal nergens op sloegen...

In de ochtendshow van Mattie Valk en Marieke Elzinga won Geert maar liefst 51.600 euro. Zijn antwoord: 'Een blusdeken uit de houder trekken'.

Luisteraars zijn blij voor Geert, maar laten massaal weten dat zij de hints helemaal nergens op vinden slaan. De afgelopen weken kwamen onder andere deze hints voorbij: origami, accordeon en parende schildpadden.

Op Instagram gaan luisteraars helemaal los: "Heel gaaf voor de winnaar, maar ik snap alle 4 de hints dan echt niet. Wat heeft een accordeon, een hond vouwen, schildpadden die bezig zijn te maken met het lostrekken van een blusdeken?" Een ander: "Dit is best ver gezocht."

Ook valt er te lezen: "Ben er wel achter dat ik nooit meer naar die hints ga luisteren, wat een onzin zo. Zo kom je er nooit achter."

De reacties zijn bij het onderstaande bericht te lezen.

Voor het laatste nieuws over nationale en internationale sterren kan je elke dag kijken naar Shownieuws op SBS6. In de video bovenaan de pagina zie je de aflevering van 21 september.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.