Terug

Volg Shownieuws

Grote kritiek op 'valse start' De Verraders: 'Genaaid!'

Grote kritiek op 'valse start' De Verraders: 'Genaaid!'

Nieuws

6 dec 2021, 17:05

De Verraders is weer op televisie te zien. Nou ja, was weer op televisie te zien. Het populaire programma verdwijnt na 1 aflevering alweer achter de betaalmuur van Videoland. Het zorgt voor een hoop boze reacties...

De eerste aflevering van het 'Videoland-seizoen' was zondagavond op RTL4 te zien. Daar keken 513.000 mensen naar. Hoeveel mensen naar de rest van het seizoen kijken, zullen we niet weten. Alle afleveringen behalve de eerste zijn namelijk alleen maar te zien op de streamingdienst.

Dit zorgt voor wrok bij mensen zonder abonnement. Iemand schrijft bijvoorbeeld: "Leuk hoor, de Verraders. Maar wat is dit voor naaierij? Alsof iemand je meeneemt naar een restaurant en na 2 happen alles vrolijk uit je handen slaat. Nee daar maak je vrienden mee. En ik mis Francis." Hieronder nog enkele tweets:

Blij met Art

Er zijn natuurlijk niet alleen een hoop boze Videolandloze-kijkers, maar er vallen ook veel positieve reacties te lezen op internet. Zo zijn veel mensen blij dat Art Rooijakkers dit seizoen presenteert in plaats van Tijl Beckand. Ook vinden ze de aanpassingen van de regels goed.

Vorig jaar werd Samantha Steenwijk middenin het seizoen ook tot Verrader gemaakt. Zij werkte vervolgens de andere Verraders eruit, wat zorgde voor een hoop kritiek online. In de video bovenaan de pagina vertelde ze over haar deelname.

(Bron foto: RTL/Videoland)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.