Terug

Volg Shownieuws

Grote liefde hielp Carlo Boszhard door moeilijke periodes heen

Nieuws

16 sep 2024, 20:07

Carlo Boszhard heeft het aan zijn vriend Herald te danken dat hij tijdens moeilijke periodes zonder succes toch doorging en zichzelf opnieuw uitvond. Dat stelde de acteur en presentator maandag in talkshow Eva. Carlo is momenteel te zien in de Nederlandse versie van de musical Moulin Rouge! (zie video).

"Herald heeft ervoor gezorgd dat ik hier nog zit, op deze manier", aldus Carlo. "Hij zei altijd: doorgaan! Vind jezelf opnieuw uit, word niet zuur!" Met de rol in Moulin Rouge! en een aantal succesprogramma's op RTL lijkt de BN'er nu weer in een positieve periode te zitten. "Maar eigenlijk zijn de lowpoints het allerbelangrijkste in je leven", legde hij uit, "Om te leren en te groeien. Je leert je basis kennen en je vrienden kennen. Maar iedereen die zo'n lieve vriend als ik heeft, weet altijd dat hij er wel weer uitkomt."

De presentator beklemtoont dat het soms lastig is in de entertainmentindustrie om de juiste keuzes te maken. "Je moet soms durven te zeggen: het is nu kláár met De TV Kantine en ik ga kijken wat ik nog meer kan doen", legt hij uit. "En dat moet je dan ook worden gegund door RTL. Ik heb met RTL gezeten op momenten dat ze dachten: wat moeten we nog met hem. En de volgende keer ben je weer één van de grote presentatoren. Je moet alles in balans zien, morgen kan het over zijn."

Carlo en zijn vriend Herald Adolfs zijn al ruim vijftien jaar samen.

Huwelijk

Wanner Carlo en zijn verloofde Herald in het huwelijksbootje stappen is nog onduidelijk (zie onderstaande video). "Ik wil niet even tussendoor trouwen. Ik trouw, hopelijk, maar één keer in mijn leven en dan moet het groots zijn. Met alles erop en eraan. Inclusief huwelijksreis", aldus Herald erover in weekblad Story. "Om dat te realiseren, moeten we nog even wachten. Maar dat vind ik niet erg. Het is ook wel bijzonder om Carlo mijn verloofde te noemen. Voorheen stelde ik hem voor als mijn vriend, maar verloofde klinkt toch beter."

Carlo Boszhard laat zich uit over huwelijk
0:41
Carlo Boszhard laat zich uit over huwelijk

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.