Terug

Volg Shownieuws

Grote schok voor zwangere Bertrie Wierenga: 'Is dit wel oké?'

Nieuws

29 juli 2024, 21:53

Dorian Bindels en Bertrie Wierenga worden ouders (zie video). De sterren uit Goede Tijden, Slechte Tijden kunnen niet wachten tot het zover is. Voor Bertrie geldt dat nog een stukje meer, want zij moet verplicht rust nemen betreft acteerwerk.

In gesprek met LINDA geeft Bertrie een zwangerschapsupdate. "Het gaat uitstekend. In het begin waren mijn hormonen een beetje in de war en dacht ik wat problemen met mijn lichaam te hebben. Voor mijn zwangerschap was ik vrij slank, maar ineens kwam ik heel veel aan. Mijn lichaam veranderde. Dat vond ik goed: aankomen leek me gezien de groeiende baby in mijn buik gezond. Maar zo snel vijf kilo aankomen, was dat wel oké? Ik zocht het op en las op het internet dat dat vaak gepaard gaat met een tweeling."

“Daar is in principe niets mis mee, maar dan wordt het ineens wel een ander verhaal. Ik ben meteen naar de verloskundige gegaan. Die stelde me gerust. Ik zat nog prima onder het normale gewicht. Alles was goed; het betekende geen tweeling. Los daarvan verloopt de zwangerschap goed. Ik ben niet misselijk geweest en ik voel me heerlijk", vervolgt Bertrie glunderend.

Miskraam-verhaallijn in GTST

Hoe kijkt de actrice terug op haar enorm heftige verhaallijn met een miskraam in GTST, nu ze zelf zwanger is? “De verhaallijn was bijzonder, maar ik schrok van het taboe dat er nog over heerst. Zelf had ik daar nog nooit bij stilgestaan. Daardoor voelde ik een nog grotere verantwoordelijkheid om dat goed weg te zetten. Je wil als actrice altijd waarheidsgetrouw spelen, maar met dit soort heftige onderwerpen al helemaal. Het is bepaald geen komedie. Je kan niet slecht spelen en dat mensen zeggen, dit was slecht maar wel grappig. Ik moest dit goed doen. Het is heel eervol dat kijkers het zo mooi vonden."

Vanaf september aanstaande zal Bertrie ook te zien zijn in de film Rokjesnacht. Meer daarover in de video hieronder. Tekst gaat daarna verder.

Lykele Muus en Bertrie Wierenga halen date-herinneringen op
1:37
Lykele Muus en Bertrie Wierenga halen date-herinneringen op

Bekendmaking

22 mei maakte het stel via Instagram bekend dat ze hun eerste kindje verwachten. "OH MY GOD! Wij worden papa en mama... YIHAAAAA," schreven Bertrie en Dorian bij een foto waarop ze beiden een speen in hun mond hebben. De aankondigingen hebben veel enthousiaste reacties van fans en volgers gekregen, die het stel feliciteren met dit mooie nieuws. Bertrie en Dorian stralen van geluk en kijken uit naar de komst van hun dochtertje.

Bertrie en Dorian vonden de liefde op de set van de populaire soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden (zie onderstaande video). 

Deze GTST-sterren zijn in het echt een setje
0:09
Deze GTST-sterren zijn in het echt een setje

Foto: Instagram Bertrie Wierenga.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.