Terug

Volg Shownieuws

Grote schrik voor Annemiek van Boer Zoekt Vrouw

Nieuws

16 okt 2023, 11:32

Boerin Annemiek Koekoek, bekend van haar deelname aan Boer zoekt Vrouw, ervaart grote opluchting nu haar hond Appie vorige week aan de dood is ontsnapt. Dit nieuws deelde de boerin op Instagram...

Annemiek deelt een foto van zichzelf met haar hond. Ze schrijft daarbij: "“Mijn Appie vorige week zondag nacht ging hij in een uur van gezond naar doodziek. Met spoed naar de dierenarts die dienst had daar bleek hij een gedraaide maag te hebben. Door het snelle ingrijpen van Van Stad tot Wad heeft hij het overleefd, bedankt."

Dank

Daarnaast bedankt Annemiek ook haar vaste Dierenartsenpraktijk Vries voor het advies en de nazorg. Een gedraaide maag is voor honden dodelijk als er niet snel genoeg wordt ingegrepen.

Goed nieuws

Naast het vervelende nieuws over haar hond, deelde Annemiek onlangs ook goed nieuws op haar Instagram. Ze was laatst precies één jaar samen met haar vriend.

"Gek op jou", schrijft Annemiek bij de ontzettend schattige kiekje op Instagram. Op de foto is te zien dat ze opgetild wordt door haar vriend. Op de foto is het gezicht van de man niet te zien. Hoewel Annemiek een tijdje geleden op landelijke televisie iets verklapte over haar datingleven (zie video bovenaan de pagina), kiest ze er nu bewust voor om haar vent uit de spotlights te houden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.