Terug

Volg Shownieuws

Hevige schrik voor Nicolette van Dam en haar familie

Nieuws

5 juni 2024, 19:30

Akelig nieuws voor Nicolette van Dam en haar familie woensdag. Haar neef is in de ochtend in Amsterdam aangereden door een tram en werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht (zie video).

Hij zat op een fiets en volgens AT5 gebeurde het ongeluk op het fietspad waar ook een gedeelte van de tramrails ligt. Na het ongeval werd Nicolette meteen gebeld en zij vergezelde hem naar het ziekenhuis.

Bas Smit, de echtgenoot van Nicolette, laat aan Shownieuws weten dat de neef van zijn vrouw gelukkig weer thuis is.

Tekst gaat verder onder de video.

Shownieuws-tafel over aanrijding neef Nicolette van Dam
0:40
Shownieuws-tafel over aanrijding neef Nicolette van Dam

Rechtszaak

In april kwamen Nicolette en Bas nog in het nieuws toen bekend werd dat zij een rechtszaak hadden aangespannen tegen Coca-Cola. RTL Z meldde dat de influencers vinden dat ze nog geld moeten krijgen van Coca-Cola voor een aantal promotieactiviteiten.

Volgens het bedrijf hebben ze geen recht op het geld, omdat wordt vermoed dat ze hebben samengespannen met een medewerker van de frisdrankgigant die op staande voet is ontslagen. Nicolette en Bas hebben toestemming van de rechter gekregen om getuigenverhoren te houden.

Volgens het koppel blijkt uit het verzoek aan de rechtbank om een getuigenverhoor toe te staan ook "dat wij hier helemaal open en te goeder trouw in staan". "Als dat niet zo was, zouden we natuurlijk nooit gevraagd hebben om een getuigenverhoor."

Intern iets misgegaan

"Wij hebben jarenlang fijn en succesvol samengewerkt met Coca-Cola. Bij de laatste afspraken, met dezelfde mensen van Coca-Cola als in de jaren daarvoor, is er blijkbaar intern iets misgegaan bij CC", lieten de twee weten. "Wij kunnen niet zien wat daar intern is gebeurd, daarom hebben we gevraagd om een getuigenverhoor, zodat we de relevante feiten - voor alle betrokkenen - boven water kunnen krijgen."

Nicolette van Dam en Bas Smit slepen Coca Cola voor de rechter
1:28
Nicolette van Dam en Bas Smit slepen Coca Cola voor de rechter

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

(headerfoto: Edwin Smulders)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.