Terug

Volg Shownieuws

Grote twijfels bij René en Natasja Froger

Grote twijfels bij René en Natasja Froger

Nieuws

28 okt 2022, 13:27

Grote twijfels bij zanger René Froger en zijn vrouw Natasja. Eerder liet het stel weten dat ze hun villa in Blaricum wilde verlaten om kleiner te gaan wonen. Ze twijfelen alleen nu toch...

Het koppel woont inmiddels al 28 jaar in de villa. "Zo’n plek krijgen we nooit meer!”, aldus René aan weekblad Weekend. Het optrekje staat al sinds augustus in de verkoop, maar er blijken nog maar weinig gegadigden te zijn. René laat weten dat helemaal niet zo erg te vinden. "Eerlijk gezegd weet ik het even niet meer, het is een beetje moeilijk. Ik heb er in ieder geval geen haast mee.”

De zanger twijfelt zelfs op hij überhaupt wel wil verkassen. "Wat dat betreft zitten Natasja en ik helemaal op één lijn. Hier zitten achtentwintig jaar herinneringen, hè?”

Te groot

Ze wilde in eerste instantie verhuizen omdat het huis voor hun alleen te groot werd. "Maar van de week zaten we te praten en zeiden we tegen elkaar: ‘Zo’n plek krijgen we nooit meer!’ Dit is voor ons misschien wel de mooiste stek op de wereld.”

Ook het feit dat er regelmatig kleinkinderen over de vloer komen telt volgens hun mee. "Kleinkinderen hebben is geweldig en voor mij geldt ook nog dat ze me jong houden. We zien de kleinkinderen vaak. Bij mooi weer duiken we de tuin in, daar heb ik een trampoline staan”, aldus René. ,,En als ze blijven slapen, zit ik twee uur lang kinderfilms te kijken. Ik vind dat echt top.”

In de video boven dit artikel vertelt Natasja over haar kersverse kleindochter.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.