Terug

Volg Shownieuws

Grote verslagenheid in De Verraders

Grote verslagenheid in De Verraders

Nieuws

12 dec 2021, 09:50

De derde aflevering van De Verraders levert hartverscheurende beelden op. Een verbanning zorgt voor tranen bij meerdere deelnemers...

PAS OP: SPOILERS!

Verrader Thijs Zeeman en Getrouwe Tim Senders staan lijnrecht tegenover elkaar in de derde aflevering. Een van de twee zal eruit worden gestuurd en de misdaadjournalist en presentator proberen de anderen te overtuigen van hun onschuld.

Thijs wint: 5 van de 9 stemmen zijn voor Tim, die met tranen in de ogen onthult dat hij een Getrouwe is. Even later breekt Tim volledig. "Het voelt verrot dat mensen mij niet geloofden op een bepaalde manier. Dat vind ik wel..." weet hij uit te brengen, voor hij door de brok in de keel amper meer kan praten.

"Het raakt me wel dat mensen aan mijn geloofwaardigheid hebben getwijfeld. En dat is ook het spel. (...) Ik word strijdlustig en ik wil dan gewoon rechtvaardigheid."

Tranen bij Ilias

Verrader Ilias, die ervoor zorgde dat Tim hem volledig vertrouwde, heeft ook tranen in de ogen als hij vertelt: "Het is moeilijk om de hele dag tegen mensen te liegen die 100% vertrouwen in jou uitspreken. En dan zie je hoeveel het met je doet. Dat is moeilijk, dat is moeilijk."

Samantha

Vorig jaar werd Samantha Steenwijk middenin het seizoen ook tot Verrader gemaakt. Zij werkte vervolgens de andere Verraders eruit, wat zorgde voor een hoop kritiek online. In de video bovenaan de pagina vertelde ze over haar deelname.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.