Terug

Volg Shownieuws

Grote zorgen bij Kees Stevens

Nieuws

28 jan 2024, 18:59

Grote zorgen voor Kees Stevens, de man van John de Bever. In weekblad Story laat hij deze week weten bang te zijn dat zijn oma komt te overlijden. Kees was vorige week voor de camera van Shownieuws nog openhartig over haar gezondheid (zie video).

"Ik vrees voor de dag dat ze komt te overlijden", zo vertelt Kees over zijn oma. "Ze is zo fragiel. Eerder hoopte ik dat ze bij onze Ahoy-concerten aanwezig kon zijn, toen hoopte ik op de kerstdagen en nu wens ik dat mijn oma mijn verjaardag in april mag meemaken."

Ongelukje

Kees had zelf een ongelukje eind 2023. Op Instagram deelde hij toen beelden van een pijnlijk ongeluk (zie onderstaande video). Kees plaatste een foto in zijn story van zijn duim die helemaal blauw was. "Ik val zo flauw! Duim tussen de deur", schreef hij erbij.

Kees moest naar de huisarts omdat het zo'n zeer deed. "Wat een nacht... Mijn duim doet zo zeer, echt ik weet dat ik een baby ben maar nu ga ik naar de huisartspraktijk. Ik heb op internet gelezen dat ze dat moeten doorprikken, dus heb ik daar weer heel de nacht van wakker gelegen. Nou wordt vervolgd..."

Vreselijk begin van weekend Kees Stevens
0:48
Vreselijk begin van weekend Kees Stevens

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.