Terug

Volg Shownieuws

Grote zorgen om Willeke Alberti

Nieuws

20 nov 2023, 16:53

Familie en fans maken zich zorgen om Willeke Alberti. De zangeres verloor onlangs haar dochter Daniëlle (zie video) en dat hakt er stevig in...

Johnny de Mol zegt tegen RTL Boulevard dat ze een extra oogje in het zeil houden bij zijn moeder Willeke. "Die is d’r kind verloren. Dat hoort niet", vertelt hij aan het programma. "Die heeft al veel meegemaakt, veel op d’r bordje gekregen. Dus dat is wel echt iets, dat we die echt goed in de gaten houden."

"Ze is heel verdrietig, maar ook zij moest van 'Daniël' het liefde en licht blijven verspreiden", vervolgt Johnny. "Ga optreden. Ga die verzorgingshuizen in, maak de mensen blij! Want dat kan zij. Dat podium is toch een beetje haar therapie, haar psycholoog."

Ook de kleinkinderen letten volgens de presentator op Willeke. "Ze voelen dat ook wel aan, dat ze nu even extra lief voor oma moeten zijn."

Be strong

Op de fanpagina van Willeke op Facebook is ook te zien dat er nog dagelijks berichten binnenstromen. "Geen woorden voor, be strong", valt er bijvoorbeeld te lezen. "Je kind verliezen is het ergste wat er is. Ik wens haar heel veel sterkte", schrijft een ander.

Johnny vertelde onlangs ook openhartig op Radio 10 over het overlijden van zijn halfzus. Je ziet het in de video hieronder.

Johnny de Mol laat zich uit over zware tijd
7:11
Johnny de Mol laat zich uit over zware tijd

Daniëlle vertelde eerder in De Telegraaf dat er in april 2022 uitgezaaide endeldarmkanker bij haar was geconstateerd. Ze was onder meer bekend als schrijfster van spirituele boeken. Willeke kreeg dochter Daniëlle samen met haar eerste echtgenoot, basgitarist Joop Oonk. Met oud-voetballer John van 't Schip kreeg ze twee kinderen, Estelle en Davey.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.