Terug

Volg Shownieuws

GTST-exit: Babette van Veen en Joep Sertons uit serie geschreven

Nieuws

25 nov 2021, 20:23

Verdrietig nieuws voor de fans van GTST. Babette van Veen en Joep Sertons zijn uit de serie geschreven. Donderdagavond laten zij aan RTL Boulevard weten dat dit niet hun eigen keuze is geweest.

"De kans dat je eruit vliegt, bestaat natuurlijk altijd", vertelt Babette in het interview. Toch moest zij even slikken toen ze het nieuws hoorde dat zij en Joep Meerdijk moeten verlaten. Ook Joep is geschrokken, zo vertelt hij: "We waren wel enigszins in shock toen we het hoorden."

Wijzigingen

Babette is teleurgesteld dat zij moet vertrekken: "Ik dacht, we doen dit met z'n allen. Maar we doen het dus niet met z'n allen." Volgens Joep, die jarenlang arts Anton Bouwhuis mocht spelen, willen de schrijvers van de soap een kleinere cast waarbij gastrollen frequenter terug kunnen komen. Daar hoort het soap-koppel volgens hen niet bij.

Social media

Babette laat zich ook op social media uit over de exit. Zo schrijft zij: "Lieve collega’s, jullie weten wie jullie zijn…. Thanks voor de mooie tijd!" Ook Joep deelt een video op zijn Instagram, hij blikt terug op een mooie tijd, maar laat ook weten: "Het voelt als een klap in je gezicht."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.