Terug

Volg Shownieuws

Guido Weijers boos op eigen volgers

Nieuws

27 dec 2022, 16:03

Guido Weijers heeft zijn eigen volgers gestraft. Ze mogen niet langer reageren op een bericht van hem met Claudia de Breij wegens - in zijn ogen - ernstige misdragingen...

De cabaretier plaatste een vrolijk bericht met Claudia, die net als Guido een oudejaarsconference maakt dit jaar. Die is hier nog te zien.

De reacties zijn echter niet meer te lezen. In een 'UPDATE' schrijft Guido waarom: "Vanwege bedreigingen en haat is de comment-sectie bij dit bericht gesloten. Iedereen die dit veroorzaakt heeft, gefeliciteerd. Ook jullie wens ik alle liefde."

In een Instagram Story legt Guido uit dat het niet om haat richting hem gaat, maar richting Claudia. "Ik ben niet degene die bedreigd wordt of die haat naar zich toe krijgt. Ik heb geen zin om op mijn Instagram andere mensen te laten afzeiken."

Vervolgens sluit hij af met een volgens hem 'briljante' quote. "Mijn Instagram staat voor verbinding, staat voor liefde. Dat andere mensen dingen vinden; reken mij daar niet op af. Als jij er een probleem mee hebt dat ik andere mensen het beste wensen, dan is dat jóuw probleem."

Je ziet het fragment in de video bovenaan de pagina.

Oudejaarsconference

De cabaretier zal voor de 11de keer de oudejaarsconference 2022 doen op televisie. Zie er alles over in de beelden hieronder.

Guido Wijers over oudejaars-conference 2022
1:25
Guido Wijers over oudejaars-conference 2022

(BRON Instagram: @guidoweijers)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.