Terug

Volg Shownieuws

Guido Weijers cancelt tour, oudejaarsconference nog niet

Guido Weijers cancelt tour, oudejaarsconference nog niet

Nieuws

14 dec 2020, 13:20

Guido Weijers heeft zijn tour gecanceld. Volgens de uitgelekte verscherpte coronamaatregelen moeten theaters hun deuren sluiten, waardoor de conference niet door kan gaan met publiek. Weijers is samen met RTL wel op zoek naar een passende oplossing voor de oudejaarsconference.

De gehele tour van Weijers in aanloop naar oudejaarsavond is afgelast, aldus zijn management. "Er wordt nu gefocust op het maken van een goede uitzending en op de manier waarop dat veilig kan." In een studio zonder publiek zou één van de mogelijkheden zijn.

Zondag riep de cabaretier zijn fans op Facebook nog op om zich aan te melden voor de opnames van de conference. Daarbij was hij op zoek naar "uitbundige personen" die "zin hebben om hard te lachen". Begin december werd bekend dat Weijers als proefproject voor vijfhonderd man publiek in het Beatrix Theater in Utrecht een show mag doen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.