Terug

Volg Shownieuws

Guido Weijers onder vuur na Marco en Maan-grappen

Guido Weijers onder vuur na Marco en Maan-grappen

Nieuws

4 jan 2021, 16:37

De grappen over de vermeende affaire van Marco Borsato en Maan de Steenwinkel in de oudejaarsconference van Guido Weijers schieten bij sommigen in het verkeerde keelgat. Marcel van Roosmalen en Emma Wortelboer noemen het zelfs tragisch en gênant...

In de nieuwe talkshow Media Inside bespreken Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen de afgelopen mediaweek. Uiteraard konden de oudejaarsconferences van Youp van 't Hek en Guido Weijers niet onbesproken blijven.

Laatstgenoemde kon rekenen op fikse kritiek van Marcel van Roosmalen. "Die had het over de affaire tussen Marco Borsato en Maan", zei hij zondagavond in het programma. De cabaretier zei in zijn conference over de vermeende affaire: "Hij heeft haar zelfs zanger gemaakt. Niet zwanger, zanger."

Ook beeldde Guido in zijn voorstelling uit hoe Marco geslachtsgemeenschap had met zijn voormalig Voice-pupil. "Toen maakte hij de grap 'volle maan'. Dat vond ik zo tragisch. Hij maakte er ook bewegingen bij dat hij Marco Borsato was en achter Maan stond. Nou ja, dan denk ik: Youp van 't Hek wint het toch wel."

Cancelen?

Emma Wortelboer gaat zelfs nog een stapje verder dan het tragisch noemen. "Ik vind het echt gênant. Zullen we hem cancelen?" zegt ze. Dit vindt Marcel van Roosmalen maar raar. "Leren jullie dat de BNNVARA Academy? Iedereen cancellen die je niet bevalt?"

Jan Jaap van der Wal geeft Guido juist een compliment. "Guido is wel iemand die zich enorm ontwikkeld heeft, maar ook iemand die dit soort flauwe grappen af en toe heel fijn vindt om te maken."

Marco zou tijdens zijn huwelijk met Leontine zijn vreemdgegaan met de zangeres. Vlak voor de geruchten naar buiten kwamen in de herfst van 2019, gaf hij al toe dat hij vreemd was gegaan met pianist Iris Hond. Evert Santegoeds vertelt in de video hieronder over deze stomende affaire.

'Marco Borsato door Leontine betrapt met goede bekende'
1:24
'Marco Borsato door Leontine betrapt met goede bekende'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.