Terug

Volg Shownieuws

Guido Weijers wordt ambassadeur voor de horeca en het nachtleven

Guido Weijers wordt ambassadeur voor de horeca en het nachtleven

Nieuws

22 mrt 2021, 23:27

Een nieuwe rol voor Guido Weijers. Maandagavond werd hij uitgeroepen tot de nachtburgemeester van Nederland 2021. Met deze titel wordt Guido de ambassadeur voor de horeca en het nachtleven. Een flinke klus voor de cabaretier met de nog altijd geldende avondklok en gesloten terrassen.

Guido heeft flinke schoenen te vullen. Het afgelopen jaar waren de heren van Kriss Kross Amsterdam de nachtburgemeesters van het land en daarvoor mochten o.a. Peter Beense, Tino Martin en André Hazes de titel dragen.

Weijers krijgt maandagavond zijn ambtsketting omgehangen in het Tobacco Theater in Amsterdam door presentator Ruben Nicolai. Oud-Nachtburgemeester André Hazes houdt een oogje in het zeil. De Nachtburgemeester is een ambassadeur voor de horeca en het nachtleven en wordt jaarlijks gekozen.

Ook wordt tijdens het evenement de jaarlijkse Positivo Award uitgereikt aan iemand die ook bij tegenwind positief in het leven staat. Dit jaar is dat volkszanger René Le Blanc die in 2020 zijn doorbraak beleefde door het programma Ik Geloof In Mij.

René Le Blanc krijgt bijzondere award
0:45
René Le Blanc krijgt bijzondere award

Met Shownieuws kijken we uit naar de dag dat alles weer mag en daarom brengen we positieve verhalen die gebundeld worden op het platform Dedag.nl. Ook Guido Weijers kijkt vooruit naar betere tijden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.