Terug

Volg Shownieuws

Guus en Manon trouwen dit weekend: ‘In de zevende hemel’

Nieuws

29 juni 2022, 14:03

Dat Guus Meeuwis (50) en Manon Meijer (44) dit weekend in Portugal zouden trouwen, wist Shownieuws dinsdagavond al te melden in de Zomereditie. Het geplande Portugese sprookjeshuwelijk is inmiddels een feit, want het is nu ook officieel bevestigd door Guus' management.

“Het klopt! Dit weekend geven Guus en Manon elkaar het jawoord. In de zevende hemel en met hun hoofd in de wolken, zijn ze druk bezig met de voorbereidingen en zeer begrijpelijk niet bereikbaar voor commentaar", laat het management aan Shownieuws weten.

Aanzoek

Guus vroeg Manon in de zomer van 2019 ten huwelijk. Over de trouwplannen wilde hij nog niet veel verklappen. Radio-dj Frank Dane vroeg hem eerder of de bruiloft in het buitenland of in Nederland is. Daarop reageerde Meeuwis cryptisch: "Het is overal, de liefde is overal."

In de video bovenaan de pagina wordt gesproken over Manon en Guus die onderweg zijn naar hun trouwlocatie en de details van hun huwelijk.

(Foto: Instagram manon.meijers)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.