Terug

Volg Shownieuws

Guus Meeuwis en Manon Meijers gaan trouwen!

Nieuws

13 aug 2019, 19:39

Guus Meeuwis (47) heeft zijn Manon Meijers (41) tijdens hun vakantie in Portugal ten huwelijk gevraagd. Dat maakt het stel zelf bekend op Instagram.

Bij de foto's schrijft de zanger: ''We lopen naar boven, laten alles beneden... we bouwen een toekomst met een beetje verleden #komwegaan #trouwen #ZEZEIJAAA.'' En als we het tweede kiekje mogen geloven vond het aanzoek al op 3 augustus plaats.

Op Instagram worden de twee overladen met felicitaties. ''Whiiiihaaaaa zo leuk! Gefeliciteerd,'' schrijft Anouk Smulders. Chantal Janzen schrijft: Gefeliciteerd!!!❤❤'', ''ZO! Proost!'' reageert Roel van Velzen en ''Jaaaaaaa♥,'' jubelt Romy Boomsma onder de post.

https://www.instagram.com/p/B1HM5eqCb72/

Guus en Manon zijn sinds de zomer van 2016 samen. De twee werden op Rotterdam Airport voor het eerst samen gekiekt, waarna Manon met een korte verklaring kwam. ''Ja, wij waren op het vliegveld. Maar meer wil ik er eigenlijk niet over zeggen’', reageerde ze. Begin dit jaar lieten de twee weten dat ze zijn gaan samenwonen.

Eerder was Guus getrouwd met Valérie Gregoire, met wie hij vier kinderen heeft: Pepijn, Sarah, Teun en Jules. In februari 2016 maakten ze bekend na 14 jaar huwelijk te gaan scheiden. ''We zijn verdrietig over deze grote stap, maar met vertrouwen begonnen aan een nieuwe fase in ons gezinsleven”, schreef de zanger destijds in een officieel statement.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.