Terug

Volg Shownieuws

Guus Meeuwis ziet DEZE artiest als zijn Groots-opvolger

Nieuws

13 juni 2023, 14:58

Guus Meeuwis vindt het geen gek idee dat provinciegenoot FLEMMING op termijn zijn concertreeks in het Philips Stadion in Eindhoven overneemt. De Brabantse zanger helpt hem daar graag bij, vertelt hij aan het ANP. In de video hierboven vertelt Guus meer over de stop van Groots met een Zachte G.

FLEMMING staat komend weekeinde in het voorprogramma van Meeuwis' een na laatste Groots met een Zacht G-concertserie. De 27-jarige zanger kan dan met eigen ogen zien hoe zo'n stadionshow in zijn werk gaat. "Dan moet hij goed opletten en als hij het daarna echt van plan is, moet hij me maar bellen", stelt Meeuwis (51). "Hij kan me alles vragen."

Vorig jaar november stelde FLEMMING dat hij wel oren heeft naar een eigen concertserie zoals Meeuwis al jaren heeft. "Feest met een grote F, dat lijkt me wel wat", zo zei hij.

Fan

Volgens Meeuwis is FLEMMING 'aardig op weg' naar een eerste stadionconcert. "Ik ben onwijs fan van hem. Als hij voelt dat hij er klaar voor is, dan is hij er klaar voor."

FLEMMING brak in 2021 door met het nummer Amsterdam en scoort sindsdien hit na hit. Ook Zij Wil Mij, Automatisch en Paracetamollen werden top 10-hits.

Benieuwd waar en hoe FLEMMING woont? Kraantje Pappie ging een tijdje geleden bij de artiest op bezoek. Bekijk onderstaande video voor de beelden.

Flemming
19:59
Flemming

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.