Terug

Volg Shownieuws

Gwen denkt aan huwelijk met Blake

Gwen denkt aan huwelijk met Blake

Nieuws

11 apr 2018, 07:52

Gwen Stefani was te gast bij Ellen DeGeneres en biechtte aan de talkshowhost op 'dat ze vaak denkt aan een huwelijk met haar vriend Blake Shelton'. DeGeneres wond er geen doekjes om en vroeg de zangeres op de man af wanneer het nou eens gaat gebeuren.

"Ik word een beetje zenuwachtig om hierover te praten met jou," giechelde Gwen. "Misschien is het beter als ik niks zeg. Als ik zeg dat we gaan trouwen, dan is dat zo en als ik zeg dat we niet gaan trouwen, dan is dan een beetje sneu. Maar goed, ik ben gek op trouwpartijen en houd veel van Blake en mijn kinderen zijn ook gek op hem." Hierop reageerde Ellen: "Trouw dan toch met hem!"

De reden dat Stefani te gast was bij Ellen, was om bekend te maken dat ze haar eerste vaste show in Las Vegas krijgt, een mijlpaal in haar loopbaan. Op 27 juni start ze met haar Just A Girl-shows in Planet Hollywood Resort & Casino de beroemde gokstad.

(BuzzE)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.