Terug

Volg Shownieuws

Gwyneth Paltrow neemt met dochter jaarlijks nieuwe piercing

Gwyneth Paltrow neemt met dochter jaarlijks nieuwe piercing

Nieuws

8 juni 2021, 07:39

Gwyneth Paltrow neemt elk jaar een nieuwe piercing samen met haar dochter Apple Martin. Op de verjaardag van haar 17-jarige dochter laten de twee een nieuwe piercing zetten. "Dat is een traditie die we hebben", schrijft Paltrow op de website van haar lifestylemerk Goop.

De actrice verklapt de traditie bij de aankondiging van haar nieuwe sieradenlijn van Goop. Ze schrijft ook dat een van de oorbellen vernoemd is naar haar oudste dochter. Zo kunnen fans voor 1.450 dollar de Apple Circle Pave oorhangers kopen. "Die komt ze zeker wel lenen van mij", grapt Paltrow.

Met haar bedrijf GOOP heeft Paltrow al verschillende collecties uitgebracht. Zo lanceerde de actrice, bekend van Iron Man en Great Expectations, eerder dit jaar een huidverzorgingslijn. Ook bracht ze een valentijnsvibrator uit en This Smells Like My Vagina-kaars, die naar haar vagina zou ruiken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.