Terug

Volg Shownieuws

Gwyneth Paltrow verstopt orgasmegeur in kaars

Gwyneth Paltrow verstopt orgasmegeur in kaars

Nieuws

17 juni 2020, 20:21

Gwyneth Paltrow heeft opnieuw een opmerkelijk product op de markt gebracht. De actrice heeft een bijzondere twist gegeven aan haar razend populaire vaginakaarsen. Deze ruiken niet naar haar vagina maar naar haar orgasme.

Volgens de omschrijving is de geur een mix van pompelmoes, neroli en cassisbessen vermengd met buskruitthee en rozen. Nieuwsgierigen kunnen de kaars voor 75 dollar aanschaffen via Goop, het lifestylemerk van Paltrow.

De vaginakaars, die 'per ongeluk' werd gemaakt, kostte eveneens 75 dollar en was eerder dit jaar niet aan te slepen. Binnen een uur waren alle kaarsen weg. Ook een tweede serie ging als warme broodjes over de toonbank.

Gwyneth werkte samen met een parfummaker aan een nieuw geurtje toen ze besefte wat voor parfum ze hadden gemaakt. "Eh, dit ruikt naar vagina", zou de actrice toen hebben gezegd. Die ruikt volgens haar naar 'een mix van geraniums, citrusachtige bergamot, ceder, Damaskusrozen en muskuszaad', zoals op Goop staat omschreven.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.