Terug

Volg Shownieuws

Haar Xess Xava langer dan ooit?

Haar Xess Xava langer dan ooit?

Nieuws

7 sep 2020, 16:11

Het 'beste haar ooit' van Xess Xava lijkt inmiddels langer dan ooit. Op nieuwe Instagram Stories van Yolanthe is te zien hoe het inmiddels al tot aan zijn middel hangt...

De presentatrice deelt filmpjes van haar vakantie, waarop te zien is hoe Xess het enorm naar zijn zin heeft. Hij rent in het rond en daarbij is duidelijk te zien hoe zijn lange manen ook in het rond vliegen. Zijn haren lijken langer dan ooit, getuige de beelden in de bovenstaande video.

Beste haar ooit

Yolanthe's volgers zijn geregeld onder de indruk van het haar van de kleine Sneijder! Op haar social media plaatste Yolanthe onlangs ook een filmpje van Xess Xava, die in Los Angeles speelde met een bal en een hond. "Wat hou ik toch veel van jou, mijn kleine binkie", schreef de presentatrice bij de video. De beelden kan je hieronder zien.

Haar fans schreven massaal hoe fantastisch ze het haar van Xess vinden. Zo ook Jan Versteegh: "Beste haar ooit!" Onbekende Nederlanders klommen ook in de pen. "Wat heeft hij lang haar!" schreef iemand, aangevuld met een flink aantal emoji met hartjesogen. Een ander: "Wat is zijn haar al lang! Trots mag je zeker zijn, Yolanthe!"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.