Terug

Volg Shownieuws

Nu al carnavalsversie van 'Ik Ga Zo Lekker Spelen Op Mijn Fluit'

Nieuws

3 feb 2023, 12:14

Het is misschien wel nu al het grappigste fragment van het jaar... Bas Hoeflaak, zingend over en spelend op zijn fluit. Een carnavalsversie kon dan ook niet uitblijven!

In het Amazon Prime-programma LOL: Last One Laughing moeten 10 comedians elkaar aan het lachen maken. Dit blijkt ontzettend lastig voor velen, maar niet voor Sluipschutters-ster Bas. Met zijn expres slechte performance met een fluit laat hij onder andere Henry van Loon en Rayen Panday huilen van het lachen.

Hoewel het fragment nog geen week geleden is uitgezonden, is er NU al een carnavalsversie van uitgebracht. Twee weken voor het carnavalsgeweld losbarst, hebben de Sfeermakers in de studio van DJ Galaga de feestknaller gemaakt. “We waren afgelopen dinsdag onderweg naar de studio voor een ander carnavalsproject. Bij het zien van de video in de auto, en in de studio, lagen we op de grond van het lachen”, zeggen Pim en Bob van de Sfeermakers tegen Shownieuws.

Het originele project werd dan ook uit de computer gehaald en een nieuw plan werd bedacht. “We zijn tot diep in de nacht bezig geweest met ‘Ik ga zo lekker spelen op mijn fluit’.”

Bas Hoeflaak heeft nog niet gereageerd, maar dat kan niet lang uitblijven. “We hebben Bas in alle berichten getagd en verwachten, zoals hij dat kan, een hilarische reactie.”

De boekingen stromen al binnen voor de feestartiesten. “Op dit moment zijn we voor de carnaval als ondersteuning voor onze optredens blokfluiten met logo aan het maken. Uiteraard willen wij Bas er een aantal overhandigen. En ja, de agenda zit goed vol, haha”, aldus Pim en Bob.

Je ziet de clip hieronder en in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.